Groepsaccomodatie | Tilburg

voor als je even niet alleen wil zijn

Groepen

Ideaal voor families, sportteams, studieverenigingen, vrijgezellen-, en bedrijfsuitjes. Kies voor een gezellige grote kamer of voor de intieme ‘familie’ kamers

Geniet met elkaar in de toffe ‘living’ waar je aanschuift aan de stamtafel, of aan de bar hangt. Of kies voor een privé ruimte zoals in de kelder, waar de originele bankkluis fungeert als vergaderruimte of als eigen kroeg met dartboard en pooltafel. 

In Tilburg en omstreken zijn er tal van sportieve, uitdagende, boeiende groepsactiviteiten. Wij zorgen voor een onvergetelijk bezoek. 

Wil je meer informatie of meteen boeken? Vul het contactformulier in.

tot 60 personen

Voor een betaalbare, comfortabele, groepsaccommodatie in het centrum van Tilburg ben je bij ons aan het juiste adres. Ons hostel is op loopafstand van het centraal station EN we hebben de beschikking over een ruim aantal parkeerplaatsen.

In totaal hebben we 12 slaapkamers, waarvan 4 privé-kamers met sanitaire voorzieningen op de kamer en nog 8 kamers variërend van een 4- tot 10-persoonskamer, waarbij je de sanitaire ruimtes deelt.

Zijn 60 slaapplaatsen nog steeds niet voldoende? We helpen je graag om aanvullende accommodatie(s) te vinden. Interesse? Neem contact met ons op.