Kamers & Beschikbaarheid | Tilburg

comfortabel & verrassend

Thuis in Tilburg

Je reis door Tilburg begint en eindigt bij Hostel Roots. Door de aankleding en de themakamers laten we je proeven van ‘het Tilburgse’. Om deze beleving compleet te maken dagen we je uit om zelf op zoek te gaan naar de pareltjes in Tilburg. Uiteraard delen wij de beste tips.

Deluxe private double room

BathroomPrivate
WiFiFree
Room size23m²
TowelsIncluded
Start From€ 89,00 / Room
Check Details

Standard shared rooms

BathroomShared
Common RoomYes
WiFiFree
BreakfastAdditional for €8,50
Start From€ 19,00 / Room
Check Details

Economy private rooms

BathroomShared
Common RoomYes
WiFiFree
BreakfastAdditional for €8,50
Start From€ 59,00 / Room
Check Details

Superior private family rooms

BathroomEnsuite
Common RoomYes
WiFiFree
BreakfastAdditional €8,50
Start From€ 35,00 / Guest
Check Details

Ontmoeten

Elkaar ontmoeten, (samen)werken, studeren, brainstormen of gezellig reutelen aan de stamtafel of aan de bar Hostel Roots is de ideale plek hiervoor. Uiteraard overal FREE WiFi. 

Hapje&drankje

Na een goede (al dan niet korte) nachtrust bieden wij een goed ontbijt. Ook voor de lunch en een borrel kom je naar Hostel Roots. Voor een lekkere avondhap zijn er tal van mogelijkheden waar we je graag naar toe sturen.  

Openbaar Vervoer

Het Centraal Station is op steenworp afstand van Hostel Roots, dus kom lekker ‘gemak’ met de trein of bus. Het is nog maar 2 minuten lopen.

Parking

Met de auto? ‘Plek zat’ achter ons pand, op onze eigen parkeerplaats. Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. Hoe dan ook de goedkoopste optie voor parkeren in hartje centrum. Oh ja, let op: de poort is smal smaller smalst.

Overgewicht

Weer teveel ingepakt? Koffers tillen zit niet bij de prijs inbegrepen, maar de lift wel. Dus weet je wat: neem gewoon allebei die rokjes en schoenen mee. Na check-out laat je je zware koffer in de bagageruimte, dus ook dan hoef je er niet mee te zeulen. 

Kinderen welkom

We hebben ideale familie kamers voor jong & oud. Informeer vooraf naar faciliteiten als een kinderwagen, -bedje, draag- of rugzak, fiets met kinderzitjes etc, Joep & Puck lenen het graag aan je uit en dat scheelt je een hoop gesjouw.