Borrelen

Cafe Noir Tilburg

Cafe Noir

Café Noir is de lunch- en borrelbar van Sophie en Kimm . Ze willen je graag verrassen met hun nieuwe lunchgerechten, borrelhapjes en een heerlijke kop koffie of een fantastisch glas wijn.

Nieuwlandstraat 51, 5038 SM
5 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Bargus

Bargús tapt, schenkt en kookt alles wat ze zelf ook lekker vinden en van hun reizen hebben meegenomen naar hun kleine maar fijne barretje: veel liefde op je bord of in je glas dus! Het stel bestaat uit Hilke (gastvrouw uit duizenden) & Steven (rots in de branding)

Heuvelstraat 139a, 5038 AD
5 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Bargus Tilburg
Cafe Bakker Tilburg

Cafe Bakker

Cafe Bakker is een borrelbar in nieuwe stijl. Bakker staat voor robuust, industrieel en knus! Binnen die sfeer bieden ze bieren van eigen bodem, goede wijnen
en borrelplanken.

Heuvel 44 & 45, 5038 CS
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Kandinsky

Kandinsky is een van de bekendste biercafe’s van Tilburg! Bij speciaalbiercafé Kandinsky hebben ze meer dan 200 soorten bier! Ze hebben niet alleen Belgische klassiekers, maar ook nieuwe craftbieren.

Telegraafstraat 58, 5038 BM
5 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Kandinsky Tilburg
De Vos en de Craen - Fotografie Jules van Iperen

De vos en de craen

De Vos en de Craen is een bourgondisch Bier- en Eetcafé. Ze hebben 18 bieren op de tap, waarvan 5 wisselkranen. In dit Eetcafé kun je ook genieten van verschillende gerechten met en zonder bier!

Piusplein 2, 5038 WL
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Burgemeester Jansen

Tapperij Burgemeester Jansen is een gezellige kroeg aan de Piushaven. Burgemeester Jansen staat bekend om zijn ruime aanbod in speciaalbier, wijn en whiskey’s.

Piushaven 22, 5017 AN
15 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Burgemeester Jansen Tilburg
Berlijn Cafe

berlijn cafe

Café Berlijn is een creatief café in de Korvel, met hun terras aan de straat is er altijd genoeg te zijn. Ook is er altijd genoeg te doen: van kekke thema-feestjes, bierproeverijen, popquizzen en regelmatig live-muziek.

Korvelseweg 169, 5025 JD
15 minuten lopen vanaf Hostel Roots

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK