Borrelen

Cafe Noir Tilburg

Cafe Noir

Café Noir is een van onze favoriete borrelbarretjes en om de hoek bij Hostel Roots. Hier geniet je van gezellige ambiance en verrast het team je graag met hun nieuwe lunchgerechten, borrelhapjes en een fantastisch glas wijn of cocktail.

Nieuwlandstraat 51, 5038 SM
5 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Bargus

Bargús tapt, schenkt en kookt alles wat ze zelf ook lekker vinden en van hun reizen hebben meegenomen naar hun kleine maar oh zo fijn barretje: veel liefde op je bord of in je glas dus! Het stel bestaat uit Hilke (gastvrouw uit duizenden) & Steven (rots in de branding). Hier worden ook de belangrijkste voetbalwedstrijden uit binnen & buitenland uitgezonden. Door de gezelligheid van de gasten en de gastheer en -vrouw heeft dit nooit de overhand.

Heuvelstraat 139a, 5038 AD
5 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Bargus Tilburg
Cafe Bakker Tilburg

Cafe Bakker

Cafe Bakker is een borrelbar in nieuwe stijl. Bakker staat voor robuust, industrieel en knus! Binnen die sfeer bieden ze bieren van eigen bodem, goede wijnen
en borrelplanken. Tof om je weekend in te luiden of om later een dansje te maken.

Heuvel 44 & 45, 5038 CS
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Kandinsky

Kandinsky is een van de bekendste biercafe’s van Tilburg! Bij speciaalbiercafé Kandinsky hebben ze meer dan 200 soorten bier! Ze hebben niet alleen Belgische klassiekers, maar ook nieuwe craftbieren.

Telegraafstraat 58, 5038 BM
5 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Kandinsky Tilburg
De Vos en de Craen - Fotografie Jules van Iperen

De vos en de craen

De Vos en de Craen is een bourgondisch Bier- en Eetcafé. Ze hebben 18 bieren op de tap, waarvan 5 wisselkranen. In dit eetcafé kun je ook genieten van verschillende gerechten met en zonder bier!

Piusplein 2, 5038 WL
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Burgemeester Jansen

Tapperij Burgemeester Jansen is een gezellige kroeg aan de Piushaven. Burgemeester Jansen staat bekend om zijn ruime aanbod in speciaalbier, wijn en whiskey’s.

Heel toegankelijk en geen gedoe.

Piushaven 22, 5017 AN
15 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Burgemeester Jansen Tilburg
Berlijn Cafe

berlijn cafe

Café Berlijn is een creatief café op 'de Korvel' met hun terras aan de straat is er altijd genoeg te zijn. Ook is er altijd genoeg te doen: van kekke thema-feestjes, bierproeverijen, popquizzen en regelmatig live-muziek.

Café Berlijn ligt aan de Korvelseweg; de meest multiculturele straat rondom het centrum van Tilburg en de weg richting het Koning WillemII stadion.

Korvelseweg 169, 5025 JD
15 minuten lopen vanaf Hostel Roots

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK