Dineren

raw tilburg

Raw

Raw is een urban restaurant in de Spoorzone. Raw staat voor basic, puur, industrieel en rauw. Ook staan ze bekend om hun specialiteiten: ‘Raw Beef’ tournedos waarbij je zelf het aantal gram mag bepalen!

-€-
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots
en maar 2 minuten lopen van Roots Tiny House

Pizzabar Rijslust Tilburg

Rijslust

Bij Pizzabar Rijslust vind je een heerlijke mix van exotische ingrediënten uit alle hoeken van de wereld die allemaal samenkomen op Italiaanse pizza’s, gemaakt in een authentieke Italiaanse pizzaoven.

-€-
5 minuten lopen vanaf Hostel Roots

T-huis

Midden in het Spoorpark is het restaurant T-huis gevestigd. Een restaurant waarbij heerlijk eten en ontspanning samensmelten in het prachtige groene park.

-€-

15 minuten lopen vanaf Hostel Roots

 

 

T-huis
Gourmet market

Gourmet Market

De Gourmet Market Central Station is een food market naast het Central Station. In de grote hal hebben ze 16 unieke etensconcepten onder één dak. Ze bieden een breed aanbod aan verschillende soorten keukens, die allemaal trots zijn op hun unieke keuken en uitgebreide opties. Je hebt geen reservering nodig maar kunt gewoon binnenwandelen!

-€-
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Burgerij

De Burgerij is een brasserie met een klein terras aan de straat zorgt voor een echt stukje Parijs in Tilburg. Het team van de burgerij wil hun gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen met hun overheerlijke gerechten voor zowel de lunch als het diner.

-€€-
1 minuut lopen vanaf Hostel Roots

De Burgerij
Stadsbrouwerij 013

Stadsbrouwerij 013

Stadsbrouwerij013 is een unieke plek aan de Piushaven. Zowel met hun bierbrouwerij als met het proeflokaal zorgen ze voor de ultieme bierbeleving. Ze schenken hier naast hun eigen bier ook andere lokale bieren, en met de bieren uit fles maken ze de lekkerste hoptails! Op het menu kun je speciale foodpairingkaart vinden die is samengesteld door de biersommelier en chefkok. Alles draait hier om het zoeken naar de perfecte match en de ultieme smaakervaring.

-€€-
20 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Rak

Restaurant RAK hoopt met zijn moderne internationale keuken op hoog niveau zijn gasten te verwelkomen aan de Piushaven. Klassieke basis, geen tierelantijn en eten gemaakt met veel aandacht.

-€€-
15 minuten lopen vanaf Hostel Roots

RAK Tilburg Roots
bistro st sjaak

Bistro Sjaak

Bij Bistro St. Sjaak houden ze van hun klassiekers. Bij Bistro St. Sjaak kun je ervanuit gaan dat er nog ambachtelijk gekookt wordt met verse producten. Ze zijn bijzonder trots op hun garnalenkroketten, steak tartare & hun mossel bereidingen!

-€€-
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Smit vis aan de haven

Smit Vis aan de Haven is niet alleen een viswinkel, maar ook een restaurant aan de Piushaven. In dit restaurant kun je genieten van seafood en visspecialiteiten.

-€€-
15 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Smit Vis aan de Haven Tilburg Roots
Houtloods Tilburg Hostel Roots

De Houtloods

De Houtloods uit 1867 is het oudste gebouw van de Spoorzone dat nog behouden is gebleven. Het keukenbar concept van Houtloods is “Een blik in de pannen werken”. Zo zie je hier met volledige transparantie waar je eten wordt gemaakt! Naast de keukenbar beschikt de Houtloods over het restaurant en een prachtig terras.

-€€€-
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Monarh

Restaurant Monarh bevindt zich in het oude klooster van de missionarissen van ‘Het Heilige Hart, in de Tilburgse volksmond ‘Rooi Harten’. Op 5 december 2014 opende Monarh haar deuren en vier jaar later is dit het eerste Tilburgse restaurant ooit met één Michelinster. Een innovatieve Franse keuken met wereldwijde moderne invloeden, dus voor bijzondere smaakcombinaties en verrassende ingrediënten ben je hier aan het

-€€€-
13 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Monarh Tilburg Hostel Roots
Hofstede de Blaak Tilburg Hostel Roots

Hofstede de Blaak

De Hofstede is een authentiek Engels landhuis met een pachtboerderij uit 1907. De entree en de bars laten nog steeds deze huiselijk sfeer zien, maar het absolute pronkstuk is wel de Jachtzaal waar het restaurant gevestigd zit.

-€€€-
15 minuten fietsen vanaf Hostel Roots

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK