Een dagje weg

Doloris Meta Maze

De Doloris Meta Maze is het grootste surrealistische kunstdoolhof ter wereld en een echte aanrader. Een spectaculaire activiteit om als groep of individueel te ondernemen. Iedere bezoeker beleefd de Doloris Meta Maze op zijn eigen manier en dat is wat het juist zo bijzonder maakt. Daarnaast heeft Doloris een super toffe Rooftopbar met een uitzicht over onze prachtige stad.

Geboekt bij Hostel Roots en gepland om tickets van Doloris Meta Maze te kopen? Mail ons je naam + reserveringsnummer en we hebben een verrassing.

Spoorlaan 21, 5038 CB
7 minuten lopen vanaf Hostel Roots

2. Doloris
HostelRootsTilburgNondejeuRootsKidsHotel

Nonde Jeu

Nonde Jeu is meer dan alleen een en plek om Jeu de Boules te spelen, ze hebben verschillende unieke spellen voor kleine en grote groepen. Zo kun je bijvoorbeeld de real life game ‘Prison Island’ spelen, waarbij je in 30 ruimtes de fysieke, tactische en technische skills van je team test. Zelf heeft Hostel Roots ‘Prison Island’ als een teamuitje gespeeld, iedereen vond de competitieve, spannende uitdagingen geweldig!

Pieter Vreedeplein 80, 5038 BW
7 minuten lopen vanaf Hostel Roots 

La Trappe brouwerij & klooster

Bij La Trappe geniet je in de prachtige tuinen van het trappistenklooster van een heerlijke lunch en natuurlijk van de bekende trappistenbieren. Naast het Proeflokaal kun je bij het klooster van Brouwerij de Koningshoeven ook rondleidingen boeken of deelnemen aan een bierproeverij.

Eindhovenseweg 3, 5056 RP
15 minuten fietsen vanaf Hostel Roots

Trapisten Klooster Roots Tilburg
Huis van de Vijf Zintuigen - Entree n4

Efteling

De Efteling is volgens Hostel Roots het meest bijzondere attractiepark van de wereld. Een enorm park met circa 60 attracties in een prachtige bosrijke omgeving, voor jong & oud: voor een magisch en sprookjesachtige ervaring en ook voor een dosis adrenaline door de vele achtbanen. Een Wereld vol Wonderen.

Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel
20 minuten rijden met de auto
of bus 300 of 301 vanaf Hostel Roots

Safaripark De Beekse Bergen

 Het bijzondere van de Beekse Bergen is dat je zowel te voet, met de auto, met de bus of met de boot op safari kan. Je komt hoe dan ook oog in oog te staan met wilde dieren.
Hoe cool is dat?

Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek
30 minuten fietsen of bus 142 of 143 vanaf Hostel Roots

HostelRootsTilburgSafariparkBeekseBergenRootsKidsHotel
ReptielenhuisOliemeulen-26032023-JostijnLigtvoetFotografie-625

Dierenpark de Oliemeulen

De Oliemeulen is een stichting die jaarlijks ongeveer 300 exotische dieren opvangt en daar ook nog eens super veel over kan vertellen. Zo kun je verschillende soorten reptielen, spinnen en roofvogels bekijken en als je durft mag je ze misschien zelfs even vasthouden. Dit kleine dierenpark heeft voor elk wat wils en is een super leuke leerzame activiteit om te ondernemen voor alle dierenliefhebbers.

Reitse Hoevenstraat 30, 5042 EH
15 minuten fietsen vanaf Hostel Roots

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK