Met het gezin

Ontdekstation 013

Ontdekstation013 is een mooie oude fabriekshal in de Spoorzone in Tilburg waar vroeger de treinen werden gerepareerd. Nu kunnen kinderen en jongeren vanaf 4 jaar er via allerlei workshops en programma’s hun talenten ontdekken op het gebied van techniek en wetenschap. Op een speelse en creatieve manier, gericht op het zelf bedenken van oplossingen en de uitvoering hiervan.

Burgemeester Brokxlaan 20, 5041 SB
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots en maar twee minuten vanaf
Roots Tiny House!

Ontdekstation-013-tilburg
HostelRootsKidsHotelNatuurmuseumRootsKidsHotel

Natuurmuseum brabant

Het Natuurmuseum is een familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Ze hebben eigenzinnige tentoonstellingen, actieve ontdektochten en geven boeiende lezingen.

Spoorlaan 434, 5038 CH
5 minuten lopen vanaf Hostel Roots

The gaming factory

De Gaming Factory is een enorme gamehal van maar liefst 1500m2 die volledig in het teken staat van gaming. Hier hebben ze een tal van oude en nieuwe arcade games, maar ook E-games zoals Fortnite. Als je bij de Gaming Factory binnen bent is elk arcarespel inbegrepen. Een walhalla voor de echte gameliefhebber, van jong tot oud.

Ringbaan-Oost 98, 5013 CD
30 minuten lopen of 8 minuten fietsen vanaf Hostel Roots

Gaming Factory
Ladybird

Lady Bird Skatepark brabant

Ladybird skatepark zit in de Hall of Dame, een cultuurfabriek waar van alles te doen is. Er zijn diverse ramps en obstakels die organisch zijn vormgegeven. Van jong tot oud, beginners tot pro’s, iedereen kan komen skaten of een les volgen!

Burgemeester Brokslaan 6, 5041 SD
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots

De voltage

De Voltage is de prijswinnaar van ‘Beste Family Entertainment Center’ en het is duidelijk  waarom. Bij De Voltage is ontzettend veel te doen: Karten, Lasergamen, Bowlen, Paintball, Escaperoom en nog veel meer. De voltage beschikt over vijftig activiteiten een restaurant en een indoor speeltuin.
Ideaal bijvoorbeeld voor een kinderfeestje met overnachting 😉

Groenstraat 139-391, 5021 LL
20 minuten lopen of 10 minuten fietsen vanaf Hostel Roots

Voltage Tilburg

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK