Muzikaal

poppodium 013

013, vernoemd naar het netnummer van Tilburg, is HET poppodium van de Benelux. Ze hebben een breed en uniek aanbod aan concerten en dance-nachten, voor zowel een show voor 300 als 3000 bezoekers, het kan allemaal bij 013.  013 is een heerlijke plek om te genieten van je favoriete optredens.

Veemarktstraat 44, 5038 CV
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots

5. 013
Paradox

Paradox

PaRaDoX is een podium voor jazz in de breedste zin van het woord: van moderne jazz tot jazz combinaties met pop, hiphop, funk, wereldmuziek, klassiek of blues. Het programma bestaat uit bekende en onbekende artiesten. Er is ook een kans om zelf het podium op te klimmen bij een van de wekelijkse jamsessies. Deze avonden worden geopend met een concert en daarna is de sessie 'open'. Vet!

Telegraafstraat 62, 5038 BM
5 minuten lopen vanaf Hostel Roots 

Little Devil

Little Devil is HET rockcafé in Tilburg. Ze hebben jaarlijks meer dan 300 live-optredens in alle genres van metal, punk tot bluesrock. Daarnaast hebben ze ook een breed assortiment aan speciaal bieren. Na een avondje uit bij Little Devil rol je zo je bed weer in bij Roots!

Stationsstraat 27, 5038 EA
1 minuut lopen vanaf Hostel Roots

Little Devil
Boemel

de boemel

Stadstheater de Boemel bestaat sinds 2014 en is de onbetwiste hotspot en smaakmaker in de Spoorzone. Een bijzondere plek waar het hele jaar een festival- en theatersfeer hangt.

Burgemeester Brokxlaan 8-76, 5041 SB
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots 

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK