Ontbijt en lunch

Buutvrij

Buutvrij (onze 'buren') is een creatief koffiecafé gelegen in de Stationsstraat. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en heerlijke koffie. Je kunt hier ook terecht voor heerlijke verse (groente) sappen, gezonde yoghurtbowls. Daarnaast zijn ze ook een etalage voor verschillende kunstenaars en ontwerpers. Ook zijn er regelmatig optredens en akoestische muzieksessies op het knusse podium. Het favoriete café van onze eigenaresse Marion!

Stationsstraat 41, 5038 EC
20 seconden lopen vanaf Hostel Roots

Buurvrij-creatiefkoffiecafe
Limonade at Smeer'm

Smeer 'M

Het goude duo van Smeer ‘m bestaat uit chef Saskia & Martine. Zij verzorgen hier elke dag de lekkerste boterhammen en broodjes, maar ook kun je hier terecht voor salades en soepen. Sinds de corona-uitbraak heeft Smeer ‘m ook een eigen bakkerij die dagelijks zorgt voor huisgemaakte taarten en andere zoete lekkernijen.

 

Heb jij een overnachting bij Roots Tiny House geboekt? Dan ontvangt je bij een lunch een gratis Smeer 'm limonade.

Burgemeester Brokxlaan 8-84, 5041 AA
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots en maar 1 minuut lopen vanaf ROOTS Tiny House 

Locals

Locals is een koffiebar met zelfgebrande koffiebonen uit eigen koffiebranderij, maar hier verkopen ze naast koffie ook heerlijke homemade lunches
van lokale producten. Ook veel van de producten zijn vegan. Heerlijk plekje in "ons" Dwaalgebied.

Heuvelstraat 128, 5038 AH
5 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Locals - Tilburg
Cafe Nieuwland

Cafe nieuwland

“Doen waar je blij van wordt” dat is het motto van iedereen binnen het team van Nieuwland. Nieuwland is een lichte, frisse dagzaak, met een groot zonnig terras waar een relaxte en persoonlijke sfeer hangt. De menukaart is uitgebreid en origineel. De gerechten zijn homemade en worden met liefde bereid!

Nieuwlandstraat 66, 5038 SP
5 minuten lopen vanaf Hostel Roots

 

brunch cafe koppig

Brunchcafé Koppig bestaat uit twee Tilburgse zussen die al vanaf jongs af aan met plezier in de horeca werken. Bij Brunchcafé Koppig kun je de hele dag genieten van jouw favoriete ontbijtgerechten. Wafels, pancakes, gepocheerde eitjes en nog veel meer! Ook voor moeilijke kiezers hebben ze een uitgebreide en gevarieerde brunchplanken.

Tuinstraat 49-01, 5038 DA
5 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Brunchcafe Koppig

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK