Sportief

suppen

Bij ons huur je SUP-board om de wateren rondom Tilburg te ontdekken. SUPPEN (stand-up paddle-en) is activiteit voor jong en oud én geschikt voor elk niveau. Een SUP-board huren kost voor 2 uur €25,- per board, of €50,- voor een hele dag. €70,- voor een heel weekend. Voor meer informatie of om te reserveren kun je hier klikken!

Stationsstraat 41, 5038 EC
0 minuten lopen vanaf Hostel Roots 😉

RootsSUPSessions
Hostel Roots Bikes for rent

Fietsen

Tilburg heeft de perfecte omgeving om met de fiets te ontdekken. Zo heb je bijvoorbeeld verschillende La Trappe fietsroutes die allemaal een andere soort omgeving laten zien. Op deze routes staan ook allemaal ‘Rustpunten’ waar je kan stoppen voor welverdiende pauze met je favoriete La Trappe bier.

Fietsen zijn bij ons te huur!

Stationsstraat 41, 5038 EC
0 minuten lopen vanaf Hostel Roots 😉

Block013

Boulderen is de meest toegankelijke en tegelijkertijd de meest spectacularie tak van sportklimmen. Het is puzzelen met je lichaam. Je hebt er ook geen les voor nodig en kunt dus meteen beginnen!

Lovense Kanaaldijk 47, 5013 BJ
10 minuten lopen vanaf Hostel Roots

Block013
mountainbike stadsbos013

mountainbiken

In 2015 deed de gemeente Tilburg een oproep om met ideeën te komen voor het bosgebied aan de rand van de stad. Een aantal enthousiaste mountainbikers kwam met het intiatief voor een mountainbike route in Stadsbos013!

Bredaseweg, 5036 NA
20 minuten fietsen vanaf Hostel Roots 

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK