RootsKidsHotelPiano

Groepen

Hostel Roots is de ideale groepslocatie voor families, vriendengroepen en bedrijfsuitjes.
Basement-Hostel-RootsBar-met-dames

DE groepsaccommodatie in Tilburg

Voor een betaalbare en bijzondere groepsaccommodatie in Tilburg en omstreken, ben je bij Hostel Roots aan het juiste adres. Het luxe hostel is op loopafstand van het Centraal Station en heeft de beschikking over een ruim aantal parkeerplaatsen en de juiste faciliteiten voor groepen tot 70 personen.

Groepsaccomodatie

Hostel Roots is door de verschillende kamertypes en de extra faciliteiten perfect voor families, sportteams, studenten-, vrijgezellen-, en bedrijfsuitjes.
Alles is mogelijk bij Hostel Roots; een pub-quiz in het atrium, workshops in de bankkluis of de huiskamer, borrel op het terras, ontbijt, lunch, dinner, vergaderen of een feest in de bar? Wij denken graag met je mee om er voor jullie groep een onvergetelijk verblijf van te maken.  
Roots Spring Terrace (21 of 25)
Hockeyteam-Hostel-Roots-Tilburg

Groepsactiviteiten

Vraag naar de mogelijkheden voor drank-, borrel-, diner- en ontbijtopties. We stellen graag een arrangement voor je samen, zodat het je als groep aan niets ontbreekt. Ook voor groepsactiviteiten delen we graag de beste tips met je.

Wil je hier meer informatie over? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Hostel Roots Tilburg stadhuis tekening
Hostel-roots-Tilburg-CADEAUBON
Band-en-publiek

Roots basement bar

Onze bar is misschien wel de meest knusse bar van de stad. Het ligt deels onder straatniveau en was voorheen een onderdeel van de oude bankkluis die er ook nog te vinden is. Door het eigen ontwerp en het gebruik van 2e hands interieur en accessoires ontstaat er een authentieke, warme sfeer. De bar leent zich uitstekend voor een borrel, etentje of (privé) feest.

Basement-Hostel-Roots-Koen-duimpje

Opties zonder overnachting

Op zoek naar een accommodatie voor vergaderingen, presentaties, verjaardag, lunch, borrel of een diner? Ook zonder het boeken van een overnachtingen kan je bij ons terecht.

Voor meer informatie neem contact met ons op: