1 april bestaat Hostel Roots 1 jaar - Tilburg Netherlands

1 April bestaat Hostel Roots 1 jaar

Cliché maar oh zo waar: wat vliegt de tijd… op zaterdag 1 april 2017 ontvingen we onze eerste gasten. Meteen 3 verschillenden groepen en 1 individuele gast , 40 personen in totaal. Alle 40 wilden de volgende ochtend ontbijt. De eerste gasten, de eerste check-in, de eerste biertjes, de eerste nacht, het eerste ontbijt en op 1 april 2018 zijn we 365 dagen verder. Iedere dag mochten we nieuwe en zelfs al terugkerende gasten ontvangen. Duizenden gasten, eieren, broodjes en biertjes verder en een enthousiast team rijker kunnen wij wel stellen dat wij een “happy Roots family” zijn.

Tilburg had als 6e stad van Nederland met z’n vele festivals, concerten, verrassende trekpleisters, uitmuntende musea, bedrijvigheid, het grote studentenleven, het gezellige uitgaanscentrum en nieuwe ontwikkelingen echt een (5-sterren ;-)) hostel nodig. Dat wij dit mochten toevoegen in deze stad is fantastisch. Fantastisch omdat wij onze droom hebben waargemaakt, maar vooral omdat wij in deze rol steeds meer inzien hoe prachtig de stad is. Wij dagen alle Tilburgers uit om dat uit te dragen. Ben je niet overtuigd, dan nodigen we je uit om een dagje bij ons aan de bar te hangen en de reacties van onze (buitenlandse) gasten te ervaren.

Dank aan de vele ondernemers die elkaar, Tilburg en haar bezoekers allemaal een warm hart toedragen. De samenwerkingen onderling zijn verbazingwekkend positief.

Dank aan de buurtbewoners van Hostel Roots. Fijn dat de communicatie direct en open verloopt en dank voor jullie vertrouwen.

Dank aan ons team, de vrijwilligers, de stagiaires en onze medewerkers. Wat zijn wij ontzettend trots op jullie, de verantwoordelijkheid die jullie nemen en de energie die jullie uitstralen, ‘priceless’.

En ‘last but not least’ dank aan onze fijne gasten, zonder jullie hebben wij geen bestaansrecht. We willen jullie vragen om daarom altijd je mening met ons te delen. Wat kunnen wij verbeteren en waar moeten we mee doorgaan? Laten we er samen voor zorgen dat Hostel Roots nog een lang leven is beschoren. Een leven vol vreugde, bijzondere ontmoetingen en onvergetelijke nachten.

 

Met trotse en enthousiaste groet,

Koen & Marion

Hostel Roots

Nieuwe website Hostel Roots