All-inclusive workation

Gun je werknemer of jezelf de ideale werkvakantie voor inspiratie en ontspanning. Jouw (werknemers) mentale en fysieke gezondheid is belangrijker dan ooit.

Boek nu een 'all-inclusive workation' bij Hostel Roots in Tilburg. Efficiënt werken, begeleid sporten, gezonde voeding en heerlijk slapen.

3 dagen - 2 nachten

Dag 1. Welkomstdrankje van het huis, gebruik maken van de kamer en workspace vanaf 15 uur, avondmaal van FoodAtelier, rondje fietsen door de stad, heerlijke nachtrust in een privé-kamer.

Dag 2. 'Goede start' ontbijt van Roots, uur sporten en/ of voedingsadvies van personal trainer, creativiteit na het sporten verzamelen, lunch van Buutvrij, efficiënt werken op je rustig kamer, diner van FoodAtelier, wegdromen in de fijne kamer.

Dag 3. 'Goede start' ontbijt van Roots, uur sporten en/ of voedingsadvies van personal trainer, lunch van Buutvrij, werken op je kamer tot 14 uur (of langer indien mogelijk), uitzwaai committee van Roots zegt jou gedag, 's avonds lig je voldaan en tevreden in je eigen bedje.

Dit arrangement is qua tijden heel vrij in te plannen.

All-inclusive Workation

Privé kamer met eigen badkamer en balkon 

✅ Nieuwe inspirerende werkomgeving met eigen werkplek

✅ (H)eerlijke maaltijden met lokale producten van creatief koffiecafé Buutvrij & Food Atelier

✅ Workout en/ of voedingsadvies van de ervaren personal trainer 'Frank Leijtens' van Prime Time Club

✅ Roots Dopper waterfles & Roots tote bag

Roots fiets 3 dagen tot je beschikking

✅ Parkeerplaats op ons eigen terrein

 

Nice to know:

✅ Loopafstand van Centraal Station Tilburg

✅ Knusse Basement Bar 

✅ Sfeervolle living met zithoek & poolbiljart

✅ Gelegen in het prachtige Dwaalgebied met unieke winkels en speciaalzaken

Voor slechts €247 boek je voor jezelf of voor je werknemer de zeer gewenste all-inclusive Workation.

Kom je met een collega of vriend samen inspiratie en ontspanning opdoen? Dan profiteer je van extra korting. De 2e persoon betaald slechts €198 voor hetzelfde arrangement. Je overnacht altijd in een ruime privé-kamer (indien mogelijk met aparte bedden).

Let op: bij het boekingsproces boek je een 2e persoon pas bij, bij extra's via 2e persoon op de kamer - workation deal

MEER WETEN OVER ROOTS ALL-INCLUSIVE WORKATION?

OF AANGEPASTE VERZOEK?

VUL HET CONTACTFORMULIER HIERONDER IN EN WIJ DENKEN GRAAG MEE HOE JIJ JOUW WORKATION IDEAAL INRICHT.

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

PROFESSIONELE LOKALE SAMENWERKINGEN: GEZONDE VOEDING & SPORT

Voor deze all-inclusive workation, werken wij samen met 3 professionele teams. Zij zijn bereid om net als ons een fantastische prijs te bieden voor hun product of dienst, waardoor wij tot dit aantrekkelijke aanbod komen. Normaal gesproken kost dit arrangement namelijk €444,- per persoon. Door deze fijne samenwerking kunnen wij de workation aanbieden vanaf €222,50 per persoon*.

*prijs gebaseerd op 2-personen

Personal Training, Small Group Training, Voedingsadvies, Frank Leijtens

Tijdens je verblijf wordt je twee keer een volledig uur getraind door de zeer ervaren personal trainer en voedingsdeskundige Frank Leijtens. In dit uur mag je er ook voor kiezen om de tijd deels te besteden aan voedingsadvies. Wat betreft de training wordt er een full body workout neergezet op het niveau wat bij jou past. Van crossfit, (kick)boksen, zelfverdediging, bodybuilding, sport-specifiek, bootcamp, alles behoort tot de mogelijkheden, net wat bij jou als persoon past en waar jou interesse ligt.

Van te voren wordt een kennismaking en een intake (videobellen, ongeveer 10 minuten) gedaan om de wensen en tijden af te spreken. Dit is belangrijk om een uitdagende en goede training neer te zetten om alles uit deze trainingsmomenten te halen. Tevens is het prettig om al vooraf kennis te maken met elkaar.

Speciaal voor Roots Workation stem Frank met jou af hoe jij de twee uur invult. Frank plant het liefst een week van te voren de training in met jou. 

Wil jij alvast een kijkje nemen bij Frank van Prime Time Club

 

Buutvrij zijn onze zeer geliefde buren. Al ruim zes jaar is Buutvrij een van de meest geliefde plekken in Tilburg voor ontbijt, lunch en heerlijke koffie. Een authentieke plek waarin geleefd mag worden als een tweede huiskamer. Je kunt hier terecht voor een goede bak koffie, verse (groente) sappen, gezonde yoghurtbowls en super lekkere broodjes, tosti’s, soepen en salades.

 

Speciaal voor Roots Workation bereiden zij een heerlijke lunch waarbij jij de keuze hebt:

  • 2 luxe belegde desem boterhammen OF een maaltijdsalade
  • sap, smoothie of drankje
  • huisgemaakt taartje

FoodAtelier zijn onze overburen die heerlijke vegetarische of vegan kant en klaar gerechten bereiden. Elke week biedt FoodAtelier een nieuw gevarieerd afhaal menu; andere hoofdgerechten, salades, soepen en quiches. Deze gerechten proberen zij zoveel mogelijk biologisch te bereiden en wordt door het team vers gemaakt.

Naast hartige gerechten maken zij ook vegetarische en vegan zoete, gezonde taartjes en bonbons. Hierbij gebruik ik geen toegevoegde suikers dus lekker 'guilt free snacken'!

Speciaal voor Roots Workation mag jij voor het diner twee van de volgende gerechten kiezen: hoofdgerecht, salade, soep of quiches.

Workspace Private Room

"Ik ben heel enthousiast! Vandaag voor het eerst een workspace gehuurd om te studeren. Dit is zeer goed bevallen. Ik werd zeer hartelijk ontvangen door een man die duidelijk passie voor zijn zaak heeft. Koffie en thee zat bij de prijs. De kamer was ruim en een heerlijk, zonnig balkon was inbegrepen. Ik heb uitstekend kunnen studeren en heb flink meters gemaakt. Het was een zeer productieve dag. Zó productief dat ik direct een afspraak voor aankomende vrijdag gemaakt heb." 

E. Steijn - juni '20

"Ik heb het goed gehad de afgelopen dagen in Roots. Ik bedacht me dat ik alleen maar lachende en vriendelijke gezichten gezien heb ikn en om het pand. En fijn het welkomstbordje in 'mijn kamer'. Het droeg allemaal bij aan het kunnen volgens van mijn lessen. Dat doet me realiseren dat 'de plek waarvan uit men leert' zo belangrijk is en invloed heeft."

E. van Gulik - mei '20

"Even het huis ontvluchten"

L. Gosling - 2 april

Your life changing experience starts at Hostel Roots
Fietsend door eigen land. bikepackingholland
Gepland Nieuws