Hostel Roots behaalt nationale krant

Vorige week donderdag 16 augustus, kwam de Telegraaf spontaan langs in verband met de aankomst van internationale studenten. Vrijdag stond er een filmpje online en vandaag staat er een stuk in de Telegraaf. Veel (internationale) studenten zijn op zoek naar woonruimte. Als tijdelijke oplossing, slapen zij nu bij Hostel Roots. Uiteraard geeft Hostel Roots de nieuwkomers een warm welkom in hun nieuwe stad en hun tijdelijk “thuis”.  

De reden waarom wij in de krant staan is voor sommige studenten stressvol, maar ons team doet er alles aan om dat tot het minimum te beperken. Hostel Roots zorgt voor een plek waar studenten zich thuis voelen. Ruime kamers, goede bedden en speciale prijzen in de bar. Als de student over een paar weken het ‘Roots nest’ en zijn nieuwe vrienden weer verlaat, dan wordt het afkicken van een dagelijkse schone douche, een bar in huis, een ontbijt buffet en een team die de student op weg helpt…

 

Check hier het online filmpje van die dag

Morgenochtend, dinsdag 21 augustus, zijn we live te horen op de radio bij Omroep Brabant. Ook benieuwd naar ons verhaal nu we tientallen studenten in huis hebben? Luister hier mee. 

JOST zomerborrel @ Roots
Studenten verblijven tijdelijk bij Hostel Roots