Burgerij Menu bij Roots

Hotel + Diner Deal – Roots meets Burgerij

VANAF €57.50 PP 3-GANGEN BURGERIJ MENU INCLUSIEF OVERNACHTING BIJ ROOTS

Zin om te dineren buiten de deur? Boek een overnachting bij Roots. Dan kan jij heerlijk borrelen in onze knusse 'basement' bar of genieten van een smaakvol Burgerij-menu in onze sfeervolle living.

Overnachting inclusief 3-gangen Burgerij Menu is al te boeken vanaf €57,50 pp. Reserveer direct via BOEK NU. Gebruik de speciale code hoteldinerdeal voor de aanbieding. Of bel naar +31652308518 of mail ons. Ook los bij te boeken per kamer. Vanaf 2 personen.

SAMENWERKING VAN TWEE GEDREVEN, ENERGIEKE, ENTHOUSIASTE ONDERNEMINGEN

Voor Tilburgers is de Burgerij een begrip. Zij halen een stukje Frankrijk naar Tilburg en zorgen voor een bourgondische ervaring. Aan het roer staan 3 broers: Sam, Jaap en Joris. Zij en hun team verwennen je met lekkernijen. Naast hun restaurant 'de Burgerij' vind je hun delicatessenwinkel en bij de Piushaven is 'de Visserij' gevestigd. De Burgerij ligt in het prachtig Dwaalgebied, waar ook Hostel Roots gevestigd is. Op steenworp afstand van elkaar en vanaf het bestaan van Hostel Roots, zo'n 3,5 jaar geleden kennen zij al meerdere samenwerkingen, zoals de oesterbar tijdens het 'Roots zomer- en winterfiske'. De pooltafel en de grote stamtafel hebben plaatsgemaakt voor kleinere tafels en het pop-up restaurant in de prachtige living is een feit.

3-GANGEN BURGERIJ MENU

Voor €37,50 per persoon geniet je van het Burgerij menu bij Roots. Te boeken op vrijdag en zaterdag vanaf 18 uur. Er is plek voor 27 personen en reserveren is mogelijk door rechtstreeks te bellen naar Roots, 06-52308518. Team Roots-Burgerij kijken uit naar je komst. Proost!

Roots, ideaal familieho(s)tel in verrassend en kindvriendelijk Tilburg
Kadobon van Roots
van tot
Gepland Nieuws