Hostel Roots winnaar BOV-trofee ’18

Hostel Roots: winnaar van de Beste Ondernemers Visie trofee 2018

Wat was donderdag 29 november 2018 een bijzondere dag; wij hadden de eer om na de online-, publiek- en jury-stemming op die avond de junior BOV trofee in ontvangst te nemen. Het thema van dit jaar was ‘Making the Difference’ en als eerste luxe hostel in Hart van Brabant, maken wij zeker HET verschil in de regio.

De weg naar de trofee

In aanloop naar de finale werden we half september verrast met de nominatie. In alle eerlijkheid waren we tot die tijd niet bekend met de Junior Kamer en de BOV trofee. Al snel besefte we dat het een gerenommeerde prijs is. Maar de andere finalisten, waren geduchte ‘tegenstanders’. De heren van Bag Boys & Cheaque waren ook genomineerd na de pitch-dag, waar in totaal 7 startende ondernemers zich mochten presenteren aan zo’n 30 leden van de Junior Kamer Hart van Brabant.

Begin oktober werd er een Elevator Pitch opgenomen, dit was voor de online promotie en stemmingen, welke meetelden in de beslissing tijdens de finale-avond. Ons filmpje werd maar liefst bijna 200 keer gedeeld en dito aantal keer geliked. Cheaque heeft ons overtroffen met de aantal shares & likes; 1-0 voor hun. Ook de 600 gasten die aanwezig waren in het prachtige CUBE gebouw aan University Tilburg, mochten hun stem uitbrengen en zonder te weten met hoeveel stemmen het verschilden, ging ook die stem naar Cheaque. Tussenstand Cheaque 2. Bag Boys: 0, Hostel Roots: 0 punten. Tenslotte kwam het juryrapport en met 1 punt voor Bag Boys en 3 punten voor ons, wonnen wij de BOV trofee 2018!

Trots

We zijn inmiddels 2,5 week verder en ontvangen tot op de dag van vandaag. vele felicitaties. Het is een bekroning op het harde werken en zoals gezegd: we zijn ambitieus en met een solide basis na 1,5 jaar creëren we verder. Samen met ons prachtig team en met andere enthousiaste ondernemers die Tilburg rijk is, hopen we in de komende jaren duizenden gasten te verwelkomen in onze verrassende stad. 

DE citytrip met kinderen tijdens de kerstvakantie boek je hier!
Serious Request DJ's in Roots Tiny House