HostelRootsTilburgGreenRoomFamilyFriends

Vier een onvergetelijke zomervakantie met jouw vrienden, in Tilburg

TILBURG IS DE VAKANTIESTAD MET JE VRIENDEN

Is jouw jongerenvakantie gecanceld wegens Corona? Niet getreurd! Tilburg is dé vakantiebestemming om samen goed te vertoeven. Met stadsstrand Beachy, de Piushaven, Doloris Meta Maze & Rooftop bar, de gezelligste horecazaken, het Spoorpark, natuurplas 't Blauwe Meer, en het prachtige creatieve Dwaalgebied heeft Tilburg alle ingrediënten om jouw zomer alsnog onvergetelijk te maken.

VERSCHILLENDE KAMERTYPES

De gezelligste groepsaccommodatie vind je bij ons. Voor vriendengroepen raden wij onze 2- 4- of 7-persoons privé kamers aan. Onze privé kamers zijn ruim en hebben een eigen badkamer en balkon met prachtig uitzicht. Genoeg ruimte om samen te vertoeven. Onze basement bar is een toffe plek om jullie dag te beginnen. Geniet van een hapje/drankje en ontmoet andere (inter)nationale reizigers. Zo krijg je toch nog dat gevoel of je op een buitenlandse vakantie bent 😉  De Tilburgse horeca is geopend en organiseren genoeg toffe dingen, allemaal op steenworp afstand van Hostel Roots.

 

CULINAIRE, CULTURELE EN SPORTIEVE HOTSPOTS

Tilburg kent vele hotspots en bijzondere plekken. Wij hebben de tofste hotspots voor jongeren op een rijtje gezet.

  • Doloris Meta Maze en Rooftop bar: Het grootste kunst doolhof ter wereld. Verdwaal door een surrealistische wereld waar al je zintuigen op scherp worden gezet en je verbeelding en nieuwsgierigheid worden geprikkeld.
  • Stadsstrand Beachy – Met je voeten in het zand en je gezicht in de zon een hapje en een drankje doen. Wanneer je met een grotere groep bent, kunnen ze zelfs een privé silent disco organiseren. Hoe tof is dat!?
  • De Piushaven – Zon, zee, strand; het is dan wel geen zee, maar de haven is een echte hotspot. Huur een bootje, een waterfiets, kano of ga suppen. De haven is the place to be deze zomer!
  • Het Spoorpark – Kom bij van een avondje feesten in het Spoorpark, even relaxen of bestel wat heerlijks bij het T-Huis, uitgeroepen tot "opvolger vd beste restaurants met een ruim terras op een bijzondere locatie". Ook hier hebben ze een rooftop bar.
  • Het Dwaalgebied – Het mooiste gebied in Tilburg waar je langs creatieve winkeltjes struint en de lekkerste vers gebrande koffie nuttigt of bij een borrel-bar beland.

EXTRA'S T.W.V. €22,50

  • Krijg een GRATIS drankje in de Basement Bar om je vrienden vakantie goed te starten.
  • Tilburgse goodiebag t.w.v. €15,-  om je verblijf in Tilburgse te herinneren ;-), 013-straatjes city guide, linnen tas van Hostel Roots met Tilburgse Skyline en een originele Roots Dopper waterfles.
  • Huur een Roots fiets met 50% korting, voor slechts €5,- per dag. Om al deze toffe dingen te beleven, pak je het beste de fiets 🙂 (bier 🍻)

Nog meer tips voor tijdens jullie verblijf in Tilburg:

Overnachten in een oud bankgebouw in je eigen stad.
De Burgerij verzorgt een heerlijk diner bij Roots
van tot
Gepland Nieuws