Overnachten in Roots Tiny House, een complete Spoorzone beleving

Eindelijk heb je de kans om te overnachten in de Spoorzone en dan ook nog in het kleinste hotel van Tilburg. Nou ja, hotel… het Tiny House aan de Burgemeester Brokxlaan is een complete studio van zo’n 25m2. Voorzien van een 140x200cm bed, keukenblok, badkamer, zithoek en een balkon met uitzicht over het rauwe, verrassende, energieke Spoorzone.

 

Op steenworp afstand van het Centraal Station, met parkeerplaats voor de deur en van alle ‘basics’ voorzien is Roots Tiny House de ideale plek om na een werkdag, bezoek aan de stad of een evenement te relaxen OF beter nog de hippe Spoorzone in te duiken.

Het Tiny House is geschikt voor 1 a 2 personen en te boeken voor een weekend- of midweek-arrangement. Voor het weekendarrangement (van vrijdag tot en met zondag) betaal je €250 Een midweek-arrangement (van maandag tot en met donderdag) kost zo’n €350. Wil je er een week verblijven dan betaal je €600. Geïnteresseerd in 1 nacht? Mail ons.

De arrangementen bestaan uit vele extra’s waardoor de gast een compleet Spoorzone beleving ervaart. Onder andere RAW, EVE, LOC Brewery en Club Smederij bieden toffe extra’s voor de gast.

Benieuwd naar Roots Tiny House? Zondag 2 september, open wij tijdens de Tilburg Ten Miles, onze deuren van 10.00 – 14.00 uur.

Boeken kan nu alleen nog via ons contactformulier. Houd de website en onze socials in de gaten voor speciale acties. Want we verloten een overnachting binnenkort…

Kijk hier alvast voor een impressie van Roots Tiny House.

Tot ziens!

Groeten Team Roots

Studenten verblijven tijdelijk bij Hostel Roots
Hostel Roots genomineerd voor BOV-Trofee