Popronde Hostel Roots

Op vrijdag 11 oktober komt het reizende festival ‘Popronde’ weer naar Tilburg. Het is geweldig om te ervaren hoe de binnenstad van Tilburg verbonden wordt door muziek en alle toffe locaties samen het festival terrein mogen vormen. Hostel Roots mag natuurlijk niet ontbreken.

Dit jaar komen er twee fantastische bands optreden in onze Basement Bar en net zoals voorgaande edities beloofd het weer een onvergetelijke avond te worden.

De eerste band Out Of Skin – 19:30
Out Of Skin is een driekoppige band die het hele spectrum van het menselijke zijn een stem geven. Innemende en ruimtevullende elektronische klanken gaan de confrontatie aan met een eindeloos landschap van harp en gitaar, geleid door de vertrouwde stem van zanger/gitarist Wouter Mol.

De tweede band Alison Marble – 20:45
Deze Amsterdamse band heeft elkaar gevonden in de gruizige sferen van alternatieve bands uit de jaren ‘90. Gedreven door vliegende gitaarlijnen en slepende grooves maken zij een mix van britpop, shoegaze en indie. Denk aan bands als Slowdive, My Bloody Valentine, The Stone Roses en Oasis. Ze hebben net hun eerste single genaamd ‘Years’ uit en valt te beluisteren op je favorieten streaming platforms!

Komt dat zien!

of ja … horen 😉

Hostel Roots genomineerd
Tijdens de herfstvakantie overnachten bij Roots Kids Hotel, DE citytrip met kinderen
Gepland Nieuws