Roots Clean-up SUP Session 2024

Ga jij mee op een stand-up paddle board om afval uit de Piushaven te vissen?

Hostel Roots organiseert op woensdag 15 mei, geheel kosteloos, een “Clean-up SUP session” op het water in de Piushaven van 14.30 - 17.00 uur. 

Dirt from May 10th

Op het water of langs de kade

Hostel Roots biedt zelf stand-up paddle boards aan, om kosteloos deel te nemen aan deze clean-up. Ben je zelf in het bezit van een board, dan is het gewenst dat jij deze zelf meeneemt, zodat er zo veel mogelijk mensen het water op kunnen. Ben je onervaren op een stand-up paddle board, heb je watervrees, geen zwemdiploma of zitten we al vol en wil je toch graag je steentje bijdragen aan deze clean-up? Sluit dan wandelend aan om langs de kade afval te rapen. We starten om 14.30 uur bij ‘de Werf’ ter hoogte van het pontje aan de Piushaven, waarna er al varend of wandelend richting de stad een ‘clean-up’ plaatsvindt.

 

SUPverhuur

Deelname

Wil jij ook deelnemen aan de Roots Clean-up SUP session? Op de SUP of wandelend?

Meld je aan via het contactformulier op de website, onder vermelding van Roots Clean-up SUP sessions.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Duurzaamheid en Hostel Roots

Deze clean-up actie ligt in lijn met het thema duurzaamheid, wat Hostel Roots de komende jaren actiever en bewuster doorzet. Vanaf de start in 2017 is het team al bezig met dit thema. Zo is een groot deel van ons interieur tweedehands, is er sloophout gebruikt voor de receptie, de bar en banken. We verkopen geen plastic single-use waterflessen, maar Roots Doppers en linnen tassen. Ook op personeel vlak probeert Hostel Roots stagiaires na hun stageperiode deel te laten uitmaken van het vaste team. Ook het monumentale pand, dat van zichzelf niet een energiezuinig gebouw is, wordt onder de loep genomen om te verduurzamen, net als het nog meer recyclen en het reduceren van afval. 

Losse verhuur stand-up paddle boards

Check deze link als je een keer op een ander moment individueel of als groep een SUP-board wil huren.

HostelRootsTilburgSUPverhuurKoenMarion
Join the fun at Roots (Board) Game Night!
Hostel Roots BBQ nights in May!
Gepland Nieuws